Recruitment

We werven de professionals die jouw bedrijf verder helpen groeien.

Aan het eind van de rit is je bedrijf zo goed als de mensen die je in dienst hebt. Via ons vind je de beste professionals. Niet zo’n dertien in een dozijn type dat ‘op de winkel komt passen’. Nee, je zoekt een professional die bij jou het verschil maakt en je bedrijf op de kaart zet!

Er komt een vacature vrij in je bedrijf

 

Waar moet je op letten als je een marketing- en/of communicatiespecialist aanneemt? Hoe weet je of die professional écht goed is?

Marketing- en communicatie is een ontzettend breed vakgebied. En wordt met de dag technischer. Helemaal niet gek dus, dat je na 2 à 3 gesprekken niet 100% zeker weet of je nu het juiste profiel te pakken hebt. En dus ook helemaal niet gek om hierbij professionele hulp in de schakelen. Wij kennen de marketing- en communicatiewereld als geen ander. We weten wat er speelt en welke vragen we moet stellen om het kennisniveau te peilen. Zo weet je tenminste zeker dat je iemand aanneemt die je écht verder gaat helpen.

De kracht van ons netwerk

We hebben een gigantisch netwerk. Maar goed ook, want zo zit er altijd iemand bij die past bij jouw behoefte en binnen jouw bedrijf. We zetten ons netwerk en specialisten graag voor je in.

Employer branding

Jij bent niet alleen op zoek naar die ene fantastische professional. Die professional is ook op zoek naar een leuke werkgever. Zelfs wanneer hij of zij al een goede baan bij een mooi bedrijf heeft. Het gras is altijd wel ergens groener toch? Jouw werkgeversmerk speelt daarin ook een belangrijke rol. Hoe wil je jezelf profileren? Wat wil je betekenen voor klanten en medewerkers? We brengen je merkwaarden in kaart en helpen je aan een passende vacaturetekst, zodat we tot een goede match komen tussen jouw bedrijf en je nieuwe medewerker.

Neem contact op!