Home
Diensten
Employer engagement

Employer Engagement

Employer engagement vergroten?

Betrokken werknemers zijn gelukkiger, blijven langer bij hun werkgever en zijn jouw belangrijkste merkambassadeurs.

Contact opnemen

De meerwaarde van Employer engagement

Een bedrijf of merk valt of staat met betrokken werknemers. Bedrijven focussen zich soms zo op de klant dat ze hun eigen medewerkers vergeten. Daarom is Employer engagement onmisbaar. Gelukkige werknemers vormen immers de basis van een gezond bedrijf. Betrokken werknemers zijn trots op het merk en streven er elke dag naar om het beste uit zichzelf en het bedrijf te halen. En laten dit ook graag zien.

Onze experts

Foto van Bob

Bob

Recruitment consultant

Foto van Miriam

Miriam

Recruiter

Foto van Tijs

Tijs

Director Marketing & Strategy

Onze Employer engagement experts weten precies hoe zij van jouw medewerkers de beste merkambassadeurs kunnen maken. Wij verdiepen ons in jouw merk en werknemers om uit te zoeken waar jouw merk voor staat en hoe wij de interne trots kunnen versterken. Zo halen wij het beste uit jouw bedrijf en werknemers.

Foto van Bob

Bob

Recruitment consultant

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Cases

Campagne personeelswerving

Havenbedrijf Rotterdam

In opdracht van het Havenbedrijf Rotterdam rolden we een opvallende, nieuwe campagne uit om medewerkers te werven: Come. Grow. Go.

Bekijk de Case

Nieuwe merkverschijning

Swinkels Family Brewers

Bavaria is de naam van het succesvolle pils in de blauwe kratjes. En tot voor kort de naam van de wereldspeler met 26 verschillende biermerken, waaronder Palm en La Trappe. Toch bleef de markt Bavaria door de naam enkel en alleen associëren met het pils. Dit stond de…

Bekijk de Case

Stijlvolle content

Delftse Poort

Delftse Poort is een future-proof bedrijfsverzamelgebouw. Het staat voor uitstekende dienstverlening, moderne werkplekken en de beste faciliteiten en services voor een optimale werk-privé-balans. Think Yellow wordt ingeschakeld om het merk Delftse Poort opnieuw te positioneren en een contentstrategie te maken. Bij aanvang van het project is zo’n 64%…

Bekijk de Case

Samen bouwen aan jouw business?

We luisteren en praten graag. Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op!