Detachering en interim

We leveren snel online marketingcapaciteit.

Al vanaf één dag in de week plaatsen we online specialisten bij bedrijven die op zoek zijn naar extra slag- of denkkracht, een frisse blik op hun marketingstrategie of een kennis ‘boost’ op hun marketingafdeling.

Wanneer jij het nodig hebt

 

Wanneer dit van pas komt? Bijvoorbeeld als je online marketingspecialist op reis of met zwangerschapsverlof gaat. Of als je in-between online marketeers zit. Ook een piekmoment in jouw branche is een ideaal moment om een interim online marketeer in te huren.

Onze online marketeers zijn vast bij ons in dienst, maar werken geheel of gedeeltelijk gedetacheerd bij jou op kantoor. Op deze manier haal je specialistische kennis in huis zonder hiervoor direct een medewerker aan te moeten nemen.

Wie jij nodig hebt

Bij ons heb je alle online marketingkennis binnen handbereik. We hebben allrounders én specialisten in dienst. Op iedere online marketingvraag kunnen wij een antwoord geven. Of je nu een SEO-specialist zoekt of een content creator. Een advertentiespecialist of een social media strateeg.

Waar je het nodig hebt

Je zet onze marketeers al vanaf één dag in de week in. Zij komen bij jou op kantoor zitten om op deze manier de korte lijntjes te behouden en ook om hun kennis eenvoudig te kunnen delen. Zo heb je een expert op kantoor waarbij je de uren supermakkelijk kan opschalen of juist kan verlagen; ideaal, toch?

Wij regelen zaken als loon, werkgeverslasten, pensioen en doorbetaling bij ziekte of vakantie. Hier heb jij als opdrachtgever verder geen omkijken naar. Dat scheelt jou ook weer een hoop tijd en moeite!

Neem contact op!