Branding

We creëren merken en campagne met impact.

Goede branding begint met een sterk merk dat rust op een overtuigende positionering. Een merk is in onze ogen een netwerk van associaties waarmee je een duidelijke (brein)positie claimt in het speelveld waarin je actief bent. Je moet positief onderscheiden van concurrenten.

Positionering

 

We geven je een onderscheidende en herkenbare positie. Je merkassociaties moeten aansluiten op de behoeftes van je klanten, hun waarden en beleving.

Tegelijkertijd moet er een goede fit zijn met de corporate identity van je organisatie: je strategie, ambities, kernwaarden en corporate story.

Merkidentiteit

Een merkidentiteit die gebaseerd is op eigenheid en kracht. Smidswater gelooft niet in het opzoeken van gekunstelde verschillen. Wij geloven dat elke organisatie onderscheidend vermogen in zich heeft.

Zichtbaarheid

We zorgen voor zichtbaarheid en overtuigingskracht. Branding is meer dan een heldere en overtuigende corporate identity. Een merk moet vanzelfsprekend ook opvallen en aanspreken. Met een uitgesponnen (online) communicatiestrategie geven we daar invulling aan.

Neem contact op!